De Massagerie Veendam
De luxueuze massagepraktijk in het Noorden
De Massagerie Veendam

De Massagerie Veendam
G
erenommeerd in het Noorden, biedt heren, dames en echtparen heerlijke ontspanning aan in een luxe ambiance. Er zijn nog veel meer redenen om regelmatig tijd te nemen voor een massage !  Masseren kan op heel veel manieren en elk plekje van het lichaam komt ervoor in aanmerking.

Waarom massage
Omdat het de stress verjaagd; omdat het ontspannend werkt; omdat het je nieuwe energie geeft; omdat het goed is voor je zelfvertrouwen; omdat het leuk is om te doen en te laten doen; omdat het een extra dimensie kan geven aan je relatie; omdat het heerlijk is om te verwennen en je te laten verwennen.

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage is uitermate geschikt voor hen die zich lekker willen ontspannen. Tevens worden diverse afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd, hetgeen nog enige dagen voelbaar is. Door gebruik van verschillende massagetechnieken zullen uw lichaam en spieren volledig ontspannen.Deze massage kan indien gewenst  gecombineerd  worden met aromatherapie, hetgeen een versterkend effect heeft. 

Erotische ontspanningsmassage
Seksuele fantasieën laten uitkomen, alleen of met uw partner, dat kan bij ons. Wanneer u alleen komt dan zijn er masseuses aanwezig die uw dromen waar kunnen maken. Zolang er wederzijds respect is beleeft u de fantasie van uw dromen. Maak een afspraak en bel. Tel. (0598) 63 53 99

De Massagerie Veendam, Zuidwending 8 (tussen Veendam en Nieuwe Pekela)
Openingstijden maandag t/m zondag van 11.00 uur t/m 22.00 uur.

 We zijn 1e en 2e kerstdag gesloten. en 31 december om 17.00 uur 1 januari 2016. Prettige feestdagen!

DE MASSAGERIE VEENDAM
Tel. NL: (0598) 63 53 99   DL: 0031598635399

Vacatures

Gevraagd masseuses, Nederlandssprekend